Wednesday, December 1, 2021

CUIBUL

 


Cu un avans de cateva zeci de milioane de ani de evolutie inaintea omului, s-ar putea ca sistemul social al albinei melifere sa prezica viitorul sistemelor sociale moderne, spre care tinde civilizatia umana. Am sa enumar cateva dupa o scurta punere in context. 

Cea mai veche fosila de albina dateaza de arpoximativ 96 milioane de ani, din era Cretacica. Albina melifera va fi descoperita cateva  milioane de ani mai tarziu.  Primii oameni se presupue ca au aparut cu aproximativ 3 milioane de ani in urma in regiunea Etiopiei de azi. Albinele au aparut o data cu florile. Ceea ce face aceasta evolutie si mai fascinanta. Caci fara albine, pamantul era un desert. Si cu aproximativ 90 de milioane de ani inaintea omului. Ceea ce e si mai fascinant! 

Dumnezeu a facut mai intai albinele! Daca va intrebati cum au supravietuit schimbarilor climatice, cum au supravietuit extinctiilor pe cand dinozaurii nu au reusit, cum s-au adaptat la mediu, ei bine, nu stiu! Probabil ca nici stiinta nu isi poate explica cum niste insecte au fost capabile sa supravietuiasca unor schimbari atat de radicale intr-un timp scurt, provocate de calamitati naturale si schimbari bruste de temperatura. 

De la Superspecializare la Clase Dinamice

Suntem in stadiu in care vom depasi aceasta impartire pe specializari a societatii umane. Daca luam exemplul Albinei Melifere, vom trece prin toate stadiile de dezvoltare necesare unei societati. Nu vom face un singur lucru in viata. Vom incepe de exemplu prin a matura strazile oraselor si a sorta gunoiul(lucruri pur didactici, greul il vor face masinile), apoi prin voluntariate in cresele de copiii, pana la varsta de 22 de ani vom incheia primele specializari, cand vom trece la lucruri care necesita mai multe cunostinte despre mediu, natura, ciclul dintre productie si consum, depozitare si rationalizarea resurserlor, etc. 

La maturitate vom deprinde cunostinte de inginerie inalta, asa cum albinele tinere, dar mature, produc ceara si construiesc faguri, adevarate minuni ale arhitecturii. Apoi probabil vom fi doctori, si nu in ultimul stadiu al vietii Gardieni ai Securitatii, care vor pazi informatia la fiecare poarta de acces, care vor analiza codul care trebuie implementat, cine sa intre din exterior si cine nu in noua ordine sociala. Pentru ca tendinta va fi una de descentralizare, nu de globalizare, din motive enumerate mai jos. 

Reproducere selectiva

Albinele au renuntat la glandele sexuale mai bine de 2,5 milioane de ani in urma, in detrimentul unei singure albine, super-specializata pe reproductie, pe care noi am denumit-o Regina. Desi Regina are un statut special, garzi de corp tot timpul si este hranita cu laptisor regesc, politic ea nu are nici un fel de influenta. Este mai de graba o prizoniera a stupului. O baza genetica foarte importanta, care se va sacrifica pentru binele comunitatii. Astfel de indivizi vor fi declarati ca fiind foarte importanti datorita bazei genetice pe care le detine. Acest lucru va duce la o multitudine de familii asemeni cetatilor medievale.

Drepturile lor vor fi restranse si chiar constranse la reproducere alaturi de idiotii inutili ai societatii. Copii vor fi crescuti in celule, vor fi hraniti de subiectii aflati in stadiul primelor clase dinamice. De aici va rezulta si nevoia de a pastra o clasa reprezentata de Idiotii inutili ai societatii si diversificarea raselor. Pentru ca ingineria genetica va atinge acel stadiu in care cel mai important capital este cel genetic. Vor exista copii bazate pe algoritmi, iar copiii vor fi inruditi, crescuti in marsupii artificiale care imita placenta. 

Idiotii inutili ai noii societatii

Sunt trantorii, sau mai bine zis idiotii inutili ai societatii. Ei nu vor produce si nu vor face nimic. Dar prezenta lor va fi tolerata datorita acestei importante genetice. Societatile inchise risca sa degenereze repede tocmai datorita acestei selectii. Pentru a asigura o diversificare a genelor, idiotii inutili vor fi tolerati de grup. Ei vor fi atat clasa privilegiata cat si clasa care va fi sacrificata prima in caz de foamete, de calamitati si dezechilibre sociale. Idiotii inutili ai societatii sunt importanti prin simpla lor prezenta, ca exemplu negativ, ca indivizi la marginea incluziunii lor sociale, facand si nefacand parte din societate. Ei vor fi o minoritate. 

Noul socialism universal

Este legat de rationalizarea resurselor, impartirea lor in mod echitabil. Singurii care vor avea un regim preferential vor fi mamele surogat. Si primii care vor fi lasati sa moara de foame vor fi Idiotii inutili ai societatii. In astfel de momente societatea se afla insa pe marginea prapastiei si risca anihilarea. Asa ca aceasta stare va fi evitata daca se poate. Atat resursele cat si mijloacele de productie vor fi administrate de fiecare individ, trecand prin toate stadiile claselor dinamice. 

Diversificarea. Teoria raselor.

Toti imi spun ca in viitor nu vor mai exista rase. Tendinta pare ca va fi contrazisa de noua teorie a raselor. Stiu ca acum se pune accent pe abolirea acestor diferente. Dar in viitor ele vor fi esentiale. Caci datorita reproducerii selective, caracterele recesive vor fi la mare cautare (ci nu cele dominante care degeneraza specia). Tocmai de aceea vom vedea o explozie de rase, pe care vom incerca sa le sustinem cat mai pure, prin Idiotii inutili ai societatii, ca baza genetica pentru hibridizarea speciei, adica a indivizilor care fac parte din clasele dinamice ale societatii.  Acest asepect va duce la descrierea societatii pe baze etnice si rasiale, dar dupa noi criterii (nediscriminatorii si obiective) decat cele actuale. 

Sistemul de valori, un singur crez politc 

Cum este posibil ca grupul sa ajunga la un consens? Inteligenta colectiva este mai importanta decat genialitatea unui singur individ. Tocmai prin faptul ca indivizii vor fi conectati la retea, adica la mentalul colectiv, telepatic, va fi posibil o decizie colectiva absoluta. Intr-un articol publicat aici, am explicat sistemul politic al coloiniei. Acesta este posibil datorita celor 7 principii: 

  • membrii grupului impartasesc acelasi scop (Iluminarea)
  • membrii grupului poseda o diversitate de clase dinamice
  • membrii grupului impartasesc aceste informatii liber (nimeni nu este rasplatit pentru munca depusa);
  • membrii grupului sunt sinceri in privinta informatiei (nu ascund informatiile pe care le detin);
  • toate acesta sunt posibile pentru ca membrii nu au orgolii personale;
  • Inteligenta se transmite colectiv ci nu individual;
  • Suma deciziilor unui grup medicoru face mai mult decat decizia unui singur individ, fie el genial;
  • Supravietuirea speciei este data de media inteligentei acelei specii.

Sacrificarea individualitatii

Singurii indivizi tolerati vor fi Idiotii inutili ai societatii. Restul vor face parte dintr-un singur mental colectiv. Acest mental colectiv este posibil datorita retelelor de comunicare sociale, care vor fi telepatice si care vor controla atat sentimentele cat si instinctele. Totul este posibil dartorita platformelor la care vor fi conectati, prin care orice slabiciune, durere, nedreptate individuala va fi resmtita colectiv. Aceasta idee prin care colectivul este amendat pentru greseala unui singur individ va crea o adeziune la grup. 

Se va atinge stadiul de contagiune, specific starii infantile prin care nu se diferentiaza intre Eu si Eul-colectiv. Prin psihoza de grup, prin nediferentiere psihologica. Asemeni unui copil care plange doar pentru ca aude alti copiii plangand, si care se identifica cu mama lui. Astfel procesul democratic va fi unul inconstient colectiv. Deciziile vor fi automate, si vor reprezenta vointa colectiva, fara a exista opozitie, ci doar majoritate abosoluta. In acest proces Idiotii inutili ai societatii sunt total exclusi. 

Izolarea, Eradicarea si Iluminarea

Cei bolnavi sau degenerati, sau cei care vor fi trecut prin toate Clasele Dinamice vor fi incurajati sa paraseasca ciubul social. Vor fi incurajati sa isi regaseasca individualitatea in afara lui. Dar in afara grupului ei nu vor putea supravietui, asadar isi vor accepta de buna voie soarta. Cei cu boli contagioase vor avea acelasi tratament. Ei vor lua singuri aceasta decizie, pentru binele comunitatii, fara nici un pic de resentiment. Se considera ca cilul lor a fost complet si ca libertatea aceasta de a muri ca indivizi singuri pe taramul fagaduintei, este scopul principal al existentei in grup. Adica atingerea Iluminarii. Evadarea din cuib si din roi. 


No comments:

Post a Comment

Followers

My Blog List